Auto Totaal Service Pluim

Auto onderhoud

Met goed en tijdig onderhoud voorkom je onnodige en dure reparaties aan voertuigen. Autogarage Auto Totaal Service Pluim in Westervoort is dé partner voor al jouw auto onderhoud – en ook voor jouw APK keuringen. Van reguliere onderhoudsbeurten tot merkonderhoud. Bovendien altijd tegen een scherp tarief en uitgevoerd door onze vakkundige specialisten.

Kleine of grote onderhoudsbeurt

Door goed onderhoud toe te passen kan je altijd veilig op weg én verleng je de levensduur van jouw auto. Daarnaast hoef je door middel van kleine onderhoudsbeurtjes niet in één keer veel geld uit te geven aan een grote reparatie. Bovendien is jouw auto bij verkoop meer waard wanneer deze een inzichtelijke onderhoudshistorie heeft. Je kunt bij ons terecht voor zowel klein als groot auto onderhoud. Maar bijvoorbeeld ook voor airco onderhoud. Bij een kleine beurt controleren wij je auto op meer dan 25 punten. We kijken onder andere naar de autobanden, uitlaat, remmen, ruitenwissers lampen en vloeistoffen. Bij een grote beurt controleren we meer dan 90 punten, waaronder de accu, filters, bougies en distributieriem. Als je kiest voor een grote beurt, krijg je van ons een APK-keuring cadeau. Zo ben je weer helemaal rijklaar.

Wanneer heeft jouw auto onderhoud nodig?

Elke auto is anders en heeft dus ander onderhoud nodig. Echter is het zo dat de meeste auto’s na elke 15.000km of om het jaar een kleine onderhoudsbeurt kunnen gebruiken. Daarnaast is het goed om een vakantiecheck te doen wanneer je een langere reis gaat maken in de zomer. Of een wintercheck wanneer je dit juist gaat doen in de winter. Als je op zomervakantie of wintersport gaat met de auto bijvoorbeeld.

Ook merkonderhoud mogelijk

Ook kan je kiezen voor merkonderhoud. In de meeste gevallen geldt hiervoor behoud van fabrieksgarantie. Onze specialisten hebben veel ervaring met grote merken zoals Volkswagen, BMW, Audi, Peugeot en Volvo. Vraag gerust naar de mogelijkheden door contact op te nemen.

Onderhoud aan jouw auto nodig? Maak een afspraak!

Dus voorkom pech en pittige rekeningen met de onderhoudsservice van Auto Totaal Service Pluim, dé autogarage in Westervoort. Wij zijn snel, vakkundig én voordeling of je nu een nieuwe of oude auto hebt.
×